RÅDGIVNING & KONSULTATION

Rådgivning & konsultation

Med en trädgårdsrådgivning/konsultation kan du komma långt och är ett bra första steg mot förverkligandet av din egen trädgårdsoas. Du har kanske en tanke vad du vill göra om i trädgården och behöver råd hur du ska göra. En rådgivning passar när du behöver nya idéer eller någon att bolla egna tankar med för att komma vidare.


Under rådgivningen pratar vi om det som du behöver hjälp med. Det kan vara allt från hur du planerar trädgårdens gångar och växtval till hur trädgården kan bli mer lättskött eller var en pool bäst placeras för att smälta in.


Hur går en trädgårdsrådgivning till? Vi träffas i din trädgård där vi diskuterar idéer och förslag på lösningar. För att du ska få ut så mycket som möjligt av rådgivningen är det bra om du förbereder dig genom att tänka igenom vad du vill ha hjälp med och vilket eller vilka områden i trädgården som du vill fokusera på. Bra att tänka på är att ha en tomtkarta till hands (går att beställa av kommunen).


Med denna tjänst får du inga ritningar, utan det är du själv som gör anteckningar.


En rådgivning tar ca 1,5 tim.


Pris 2 500 kr 

(reskostnad tillkommer)


Jag ger även rådgivningar på distans. Kontakta mig så berättar jag mer.


Vid behov går det att köpa till något av våra designpaket, belysningsplan, växtlista med planteringsplanPå plats eller distans